+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZBAŞVURU YAPSSSİLETİŞİM

Tüyap İstanbul Kitap Fuarı 2024

Tüyap İstanbul Kitap Fuarı 2024

41. TÜYAP ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI İMZA GÜNÜ PLANLAMASI

(02-10 KASIM 2024)

 

  1. 02-10 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul`da gerçekleştirilecek 41. TÜYAP Kitap Fuarı`nda yayınevimiz yazarları için imza günü etkinliği düzenleyecektir.
  2. İmza etkinliği yayınevimize ayrılan 4. Salon 443. Numaralı stantta gerçekleştirilecektir.
  3. İmza günü etkinliğine katılmak isteyen yazarlarımızın, en az 40 adet kitabı yayınevi web sitesi üstünden almaları gerekmektedir. Sistemde kitabın fiyatı %60 iskonto ile tanımlanmıştır. (Yazar, sistem üzerinden kırk adetten daha fazla kitap talebinde de bulunabilir.) 40 adet kitap satın almayan yazarın imza etkinliğine katılım talebi karşılanmayacaktır.
  4. Yazar tarafından satın alınacak kitapların ödemelerinin en geç 04 Ekim 2024 tarihinde saat 17.00`ye kadar yapılarak ödeme işlemine ait sipariş numarasının  depo@matbumedya.com mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Satın alınan kitapların, fuar alanına getirilmesi yayınevimizin sorumluluğundadır.
  5. Kitap satışı yayınevi personeli tarafından yapılacaktır. İmza etkinliği süresince satılan kitapların bedeli ve yazar tarafından alınıp etkinlik süresince satılamayan kitapları yazara iade edilecektir.
  6. Etkinliğe katılmak isteyen yazarlarımızın, imza günü planlamasının yapılabilmesi için talep ettikleri birbirinden farklı üç tarihi ve saat ile sunumda kullanılacak fotoğraflarını, 04 Ekim 2024 tarihinde saat 17.00`ye kadar depo@matbumedya.com mail adresine göndermesi gerekmektedir.
  7. İmza, talep edilen tarihler ve saatler içerisinden yayınevi tarafından belirlenen bir günde yapılacak 50 dakika ile sınırlı olacaktır.
  8. İmza gününe katılmak için şehir dışından gelecek yazarlarımıza konaklama hizmeti veremeyeceğimizi, bu konunun yazarlarımız imza günü ve saati netleştikten sonra şahsen takip etmeleri gerekmektedir.
  9. Taleplerin toplanmasından sonra imza günü etkinliğine ilişkin planlamaya dair hususlar ayrıca duyurulacaktır.
  10. Önceki yıllarda katıldığımız fuarlarda yaşadığımız birtakım olumsuzluklardan etkilenmemek, iş ve zaman kaybının önüne geçebilmek ve etkinlik takviminde bir aksama yaşamamak adına almak zorunda kaldığımız bu tedbirlerin tarafınızca anlayışla karşılanacağına inanıyor, anlayışınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
  11. İmza saatleri belirlendiğinde yazarlarımıza sosyal medyada kullanabilecekleri görseller tasarlanacak ve gönderilecektir.
  12. Yazarlarımız, kendileri için organize edilen imza saatlerini sosyal mecralardan duyurmalı; arkadaş çevresini, okur kitlesini haberdar etmelidir.
  13. Duyurularınızda imza gününü ve saatini vurgulamanız faydalı olacaktır.
  14. Özellikle yazarlık yolculuğunuzun henüz başında iseniz imza günü için çevrenizdeki topluluklardan destek almanızı öneririz. Bu nedenle tanıdıklarınızı, arkadaş gruplarınızı imza gününün saatini belirterek davet ediniz. İmza saatinde oluşturacağınız kalabalık, fuara katılan diğer ziyaretçilerin de ilgisini çekecektir.
  15. İmza gününe özel bir imza kalemi almanızı tavsiye ederiz. Bu kalem keçeli kalem gibi kalın uçlu bir kalem olursa imzanız daha güzel görünecektir.
  16. Kendinize göre bir imza tarzı belirlemelisiniz. Kitabı imzalarken bir söz mü yazacaksınız, sadece ‘sevgilerle' mi diyeceksiniz yoksa her kitaba ayrı bir söz mü yazacaksınız, bu detayları fuar öncesinde düşünmelisiniz.
  17. İmza saatinizde, içten ve samimi olun. Gergin ve kaygılı olmanız doğal, ancak bu sizin için sadece dezavantaj olacak ve o andan keyif almanızı engelleyecektir.
  18. İmza etkinliğiniz tamamlandığında yayınevimiz tarafından çekilen fotoğrafların yanı sıra sizin ve çevrenizdeki kişilerin çektiği fotoğrafları sosyal mecralarda paylaşmanız da etkileşimlerinizi artıracaktır.

 

HARP SANATTIR
0%